0
Košarica

Nema proizvoda u košarici

Pripreme za vrtić i školu – što je potrebno našim najmlađima?

Vrijeme ljetnog odmora polako se pretvara u kraće ljetne večeri, niže temperature, a s njim, za nas roditelje, počinje nešto aktivnije razdoblje, kad je potrebno prvi put ispratiti djecu u vrtić ili u veću grupu u vrtiću, a neku djecu i u školu. Kako teku vaše pripreme? Imate li već sve što će vašim mališanima biti potrebno tijekom godine? Nova prekretnica za naše najmlađe i uređenje njihove garderobe u vrtiću i školi Ti su prijelazi najvažnije prijelomne točke naših najmlađih i prikladno je da ih prijelomni trenuci učine nezaboravnima i lijepima. Budući da će dijete veliki dio dana provesti izvan...
Pročitaj

Prijavite se za naš newsletter i ostvarite 5% popusta na kupnju u roku od 24 sata.

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja
#Amareen na instagramu

Brza dostava

Za 2 – 5 radnih dana.

Jamstvo na zadovoljstvo

Ako se predomislite u vezi s kupnjom, možete vratiti proizvode u roku od 14 dana.

Sigurna kupnja

Svi su podatci kod nas sigurni.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 70,00 EUR (527,42 kuna) besplatno dostavljamo na vašu adresu.