0
Košarica

Nema proizvoda u košarici

Želja za dotjeranošću u svakom životnom trenutku – početak naše priče o stiliziranju malih kraljica

Mama sam od dvije malih kraljica. Osoba sam koja voli estetiku. Da je sve tip-top. Estetiku prirode, estetiku doma, estetiku okoline, estetiku automobila, estetiku modnih dodataka, estetiku vlastita izgleda, estetiku odjeće, estetiku do najsitnijih detalja.

Moda me zanima otkad znam za sebe. Ali ne pratim je slijepo, već s veseljem osmišljavam praktične, održive i udobne kombinacije za sebe, muža i članove uže obitelji. Modne stilove koji su pomno birani, jedinstveno dopunjavani i praktični tijekom više godina. U posljednjih nekoliko godina posebno uživam u kombiniranju izgleda kompletnih stilova za svoje  dvije kćerkica Lane i Amarin. To mi je tako sladak zadatak. Malo je toga potrebno da djevojčica bude dotjerana. Da izgleda kao prava mala kraljica. Zahvalna sam što mi je bilo suđeno da imam dvije kćeri jer doista postoji mnogo načina da curice izgledaju bajkovito.

Priznajem da kao obitelj često privlačimo pozornost.  A najviše zbog mališanki koje su uvijek sređene kao iz kutije. To smo doživjeli na putovanjima diljem svijeta, ali i u skitnji u domaćem okružju. Mnogo nas ljudi pita odakle smo i gdje kupujemo tako lijepu odjeću te nas hvale i dive nam se. A meni uvijek bude pomalo neugodno pa priznam da to doista nije ništa posebno i da je potrebno samo 2 ili 3 stvari za poseban i upečatljiv, kompletan izgled. I vrlo rado dijelim savjete. Vjerovatno zato  imamo nekoliko oponašatelja. Dakle, koji savjet najčešće udijelim drugima?

Cijeli komplet odjeće za malene djevojčice može se jeftino i jednostavno složiti. S jednom haljinicom koju djevojčice jednostavno obožavaju. S osnovnim komadima pododjeće i upečatljivim stilski komplementarnim naglavnim ukrasom i vaša će mala curica postati prava mala kraljica, slatka poput najslađeg bombončića.

Sama uvijek najprije biram haljinicu koja je:

  • udobna – za tobogan, vrtić ili rođendansku zabavu
  • izdržljiva – dobro sašivena, od otpornih materijala
  • jednostavna za održavanje – pranje u perilici, sušenje u sušilici i bez glačanja ako je moguće
  • jednostavna za nošenje – da je mališanke mogu odjenuti same ili uz minimalnu pomoć
  • napravljena od udobnih materijala – dajem prednost materijalima koji dišu i u kojima se djevojčice neće znojiti
  • upečatljiva – da nešto svjetluca, da je ružičasta, da ima više slojeva radi efekta pri okretanju ili plesa, da su na robi otisnute slatke životinjice
  • uglavnom bez rukava ili s kratkim rukavima – da ju je moguće nositi bez obzira na godišnje doba.

Iznimno mi se važnim čini naglavni ukras na traci za mini kraljice i ukosnice za nešto veće kraljice. Smatram da je »manje više«, zbog čega najčešće kombiniram jednostavne i velike mašne koje uistinu stavljaju točku na »i« odabranoj haljinici. Moje kćeri nose razne naglavne ukrase od 6. tjedna života. Najprije smo krenuli s trakicama, a zatim nastavili s ukosnicama. Ujutro veselo stoje ispred ladice koja je prava riznica različitih naglavnih dekoracija za male kraljicee. Same znaju kombinirati i prepoznati boju i kroj naglavnog ukrasa koji najbolje pristaje uz odabranu haljinicu. Kod nas je to svako jutro jedan baš lijepi ženski ritual.

I to je to. Curica je savršeno dotjerana. Dobro se osjeća. Udobno joj je. Sretna je što je drugi oduševljeno primjećuju. Osjeća se poput prave kraljice.

A sada ću vam otkriti još nekoliko trikova s kojima se ta jedna haljinica s jednim naglavnim ukrasom može iskoristiti za brojne prilike. Za uistinu pametnu kupnju.

Ako osim ljetne sezone i iznimno vrućih dana haljinicu želite nositi i tijekom hladnijih ljetnih jutra i večeri, dodajte joj podmajicu (bodi) kratkih rukava i nogavice s dekorativnim rubom. Ako također želite kombinirati haljinicu u proljeće i jesen, dodajte joj još nogavice hlača, a zimi i dugu majicu (bodi). Tako ste sa šest predmeta osigurali iskoristivost ovog odjevnog artikla tijekom cijele godine. Prema potrebi još možete dodati vestice, jakne, bunde, kapu, odnosno traku za uši, papuče i različite sezonske cipele.

Što kažete, nije li jednostavno? Malo je toga potrebno da se i drugi dive vašoj maloj kraljici.

U našem web-butiku možete pronaći odjeću koju su isprobale moje dvije curice, obaviti mnogo praktičnih kupnji i pročitati još korisnih savjeta. 

18. 11. 2020

Prijavite se za naš newsletter i ostvarite 5% popusta na kupnju u roku od 24 sata.

#Amareen na instagramu

Brza dostava

Za 2 – 5 radnih dana.

Jamstvo na zadovoljstvo

Ako se predomislite u vezi s kupnjom, možete vratiti proizvode u roku od 14 dana.

Sigurna kupnja

Svi su podatci kod nas sigurni.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 70,00 EUR (527,42 kuna) besplatno dostavljamo na vašu adresu.