0
Košarica

Nema proizvoda u košarici

Mirno i bez multimedijskih uređaja za stolom u restoranu

Pri odgoju naše djece nastojala sam ograničiti uporabu multimedijskih uređaja tijekom prvih godina njihova života. Moje je mišljenje da od njih ima više opasnosti i štete nego koristi. Smatram da djeca za svoj temeljni razvoj, inteligenciju i vrline ne trebaju multimedijska pomagala tijekom prvih godina života. Također vjerujem da postoji pravo vrijeme u životu za te stvari. Ali mi ovdje govorimo o malim kraljicama, dakle o otprilike prvih sedam godina života naših djevojčica.

Ne bih htjela previše pametovati. Samo bih još htjela uputiti na to da osim gledanja crtića ili igranja igrica postoje i drugi načini kojima možete umiriti djecu i zaokupiti im pozornost na nekoliko dragocjenih sati kada je to potrebno. Jedan je takav primjer ručak izvan kuće, u restoranu. U tom je slučaju poželjno da ne ometate druge goste restorana svojom prisutnošću i da vaša djeca mirno sjede za stolom bez divljanja i bučenja te da zajedno mirno pričekate pripremu hrane koju ćete mirno pojesti.

Naša obitelj rado posjećuje restorane gdje si ugađamo dobrom hranom i ručkom skuhanim po našim pojedinačnim željama i ukusima. Zbog toga smo ubrzo počeli tražiti trikove koji nam omogućuju da bez prevelikog stresa pojedemo ručak s dvije male curice.

Osim osnovnih higijenskih potrepština, kao što su pelene, obične i vlažne maramice, rezervno rublje, voda, itd., sa sobom uvijek nosimo i LCD digitalnu ploču za crtanje i pisanje. Ploča je atraktivna, čvrsta, otporna, tanka, precizna te je opremljena dodatnom olovkom i dugmetom za brisanje, praktične je veličine pa stane u dječji ruksak i zaista je prijeko potrebno pomagalo, tj. igračka za svaku obitelj. Omogućuje precizno crtanje, pisanje, igranje križića-kružića, pisanje popisa, bojenje. Obje naše kćeri imaju vlastitu ploču i uvijek je oduševljeno vade iz ruksaka kako bi krenule nešto stvarati, uspoređivale crteže, bojile i gledale kako se prelijevaju boje na zaslonu.

S tom smo pločom smanjili razne trenutke živčanosti i nervoze za stolom u restoranu, autu, čekaonici kod liječnika, pri posjetu djedu i baki ili na piću s prijateljicama itd.

Potičite kreativnost kroz igru, odložite pametne telefone, razgovarajte, smijte se i budite primjer vlastitoj djeci, ali i drugima u prostoriji.

20. 11. 2020

Prijavite se za naš newsletter i ostvarite 5% popusta na kupnju u roku od 24 sata.

#Amareen na instagramu

Brza dostava

Za 2 – 5 radnih dana.

Jamstvo na zadovoljstvo

Ako se predomislite u vezi s kupnjom, možete vratiti proizvode u roku od 14 dana.

Sigurna kupnja

Svi su podatci kod nas sigurni.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 70,00 EUR (527,42 kuna) besplatno dostavljamo na vašu adresu.