0
Košarica

Nema proizvoda u košarici

U živim bojama i u haljinici zimi? Naravno!

Zima donosi puno ljepote. Promjene u prirodi, kada ujutro, navečer i noću, čak i ako još nema pokrivača snijega, dočaravaju blistave, bijele, bajkovite idile mraza. Ali ako nas i snježni paket oduševi, sve je još ljepše. Također i čarobni zalasci sunca i boje stvorene zalazećim suncem, koje pri tom prelaze između žute, narančaste, crvene i ružičaste sve do sive i plave. S djecom volimo reći da sveti Nikola peče kolačiće za marljivu djecu.

Tada nas raspoloženje vodi u svečani prosinac, u adventske poslove, kada s djecom radimo svakodnevne zadatke u skladu s tajnim kalendarom koji su pripremili roditelji, od sjetve žita u lonac, postavljanja vijenaca, ukrašavanja božićnih drvca, ostalih ukrasa za dom, pisanja pisama dobrim muževima, pečenje kolačića i večernje šetnje lampom, do drugih zadataka kao što su pospremanje sobe, masiranje roditelja od strane djece i pomoć u pospremanju nakon ručka. Šta se sve sjete pomagači dobrih ljudi i to napišu u tajne poruke adventskog kalendara djeci! 😊 U to vrijeme ne zaboravljamo na druge, pa se uključujemo u dobrotvorne akcije i brinemo o socijalno ili zdravstveno slabijima, pozovemo i čavrljamo s ljudima s kojima se dugo nismo čuli te planiramo neki poseban posjet istima. Posebna čar dolazi od očekivanog darivanja dobrih muževa i više vremena provedenog s obitelji i voljenima te od iskrenih dobrih želja u domaćim čestitkama za nadolazeću godinu, koje pošaljemo poštom.

Kad naleti zloglasna ponoć, vrijeme se pretvori u prve mjesece nove godine, koje ponekad započnemo zavjetom, tako naprimjer slobodno vrijeme koristimo za kućanske poslove i oživljavanje slobodnih aktivnosti za koje inače ponestaje vremena ili pročitamo  po koju knjigu i bajku više.

To su ona ljepša obilježja zimskog razdoblja, a postoje i nešto manje lijepi značaji zime. Naprimjer činjenica da je vani vrlo hladno. I da je potrebno pametno razmisliti što odjenuti najmlađima, da im hladnoća ne pokvari atmosferu i da i dalje izgledaju šik. I za te probleme također nudim provjerena rješenja, koja koriste mnogi naši poznanici i roditelji.

Uglavnom se naša garderoba zimi ne razlikuje puno od ostalih godišnjih doba. Još uvijek postoje šarene i živopisne haljine različitih krojeva. Mini kraljice su tužne i vidno razočarane kad im iz ormara ponudimo haljine prirodnih boja ili tamniju odjeću… Mi to ne želimo, zar ne? Volim da djeca nose šarenu odjeću tijekom cijele godine, jer time samo još uspješnije šire pozitivnu energiju između nas.

Zimi kombiniram višeslojnu odjeću. Moja mini kraljica uz donje rublje, nosi dva bodija ili dvije majice dugih rukava, dvoje pletene pamučne žabe, to sve nadogradim odabranom haljinom, na kosu dodam mašnu ili cvijeće, ako je stvarno hladno, dodam bolero s dugim rukavima, a zatim je umotam u njenu omiljenu zimsku jaknu i obujem ju u tople čizme. I mini kraljica postaje kraljica ledenog kraljevstva. 😊 Zadovoljna, nasmijana, sretna i opuštena trči kroz zimsku idilu i „puše“ tople mjehuriće u hladan zrak. 

Dakle, djevojčica se još uvijek može, bez obzira na zimske uvjete, dotjerivati ​​od mašnice do čizama. Inspirira i ispunjava pozitivnom energijom sve oko sebe, kako na putu do vrtića, tako i popodne u obilasku svečano ukrašenog grada ili u šetnji prirodom.

Kad izađemo iz hladnoće na toplo, jednostavno skinemo gornje slojeve odjeće i djevojka je spremna za opuštenu igru. Tako lako, zar ne? Za mene praktičnost i estetika uvijek idu ruku pod ruku.

Svu spomenutu odjeću, osim zimske jakne i čizama, možete pronaći u internetskom butiku AMAREEN. Za sljedeću zimu planiramo puno dodatnih ideja u vezi sa jaknama, kapama i obućom, kojima ćemo obogatiti ponudu našeg internetskog butika AMAREEN. Ostanite s nama.

30. 11. 2020

Prijavite se za naš newsletter i ostvarite 5% popusta na kupnju u roku od 24 sata.

#Amareen na instagramu

Brza dostava

Za 2 – 5 radnih dana.

Jamstvo na zadovoljstvo

Ako se predomislite u vezi s kupnjom, možete vratiti proizvode u roku od 14 dana.

Sigurna kupnja

Svi su podatci kod nas sigurni.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 70,00 EUR (527,42 kuna) besplatno dostavljamo na vašu adresu.