0
Košarica

Nema proizvoda u košarici

Naša priča

Strast prema modi, predanost stilskom savršenstvu i kvalitetnim materijalima vode nas do stvaranja elegantnih i prikladnih kompleta odjeće i obuće za male kraljice. Također smo pripremili izbor unikatnih igračaka i dodataka za svu djecu.

AMAREEN. Story of a little Queen

Dobro došli u AMAREEN, Story of a little queen, web-butik za male kraljice!

Kod nas možete pronaći višestruko upotrebljive, stilski odabrane komplete odjeće i obuće vlastite robne marke AMAREEN te dodatke koji trebaju svakoj maloj kraljici. 

Upečatljiva moda male princeze

Kao da je ispala iz filma? Jeste li upravo došli sa snimanja TV reklame? Neka se vaša mala kraljica ističe, neka je primijete i prepoznaju. Neka se dive njezinu modnom stilu. Neka je pohvale prolaznici jer će joj time podignuti samopouzdanje. Neka uvijek bude savršeno dotjerana. Neka bude mala modna ikona. Neka blista.

Kompletni izgled male princeze

Mala kraljica zaslužuje najbolje. U našem web-butiku pronaći ćete odabrane artikle odjeće i obuće AMAREEN i dodatke s kojima će mala princeza u trenu biti dotjerana sa stilom od glave do pete. Cjelovito dizajnirani kompleti odjeće jednako su prikladni za svakodnevne aktivnosti i svečanije prilike.

Osobni stilist male princeze

Stilski komplementarni i upečatljivi glavni komadi odjeće dopunjeni neutralnim, udobnim i kvalitetnim komadima pododjeće, naglasak na detaljima, pogotovo na profinjenosti i minimalizmu, sve je objedinjeno u izgledu male princeze osmišljenom sa stilom. Kao da se o njezinu izgledu brine osobna modna savjetnica.

Iskoristivost odjeće bez obzira na sezonu

Mala kraljica može nositi odabranu haljinicu sa stilski usklađenim dodatcima dokad hoće, čak godinu ili dvije, jer ovaj cjeloviti stilski komplet osigurava prikladnost haljinice s kvalitetnim i udobnim osnovnim komadima pododjeće za sve sezone. Naši kompleti i proizvodi osiguravaju cijelu garderobu koja je potrebna malim princezama. Za svaki dan u tjednu. Od proljeća do zime.

Pomagala za sve princeze

Potičemo igranje uloga i male korake prema odrastanju. U našem butiku pronaći ćete praktična pomagala, dodatke i igračke za aktivno provođenje slobodnog vremena uz koje će mala kraljica postati »velika« kraljica.

Ušteda vremena

Nema više stresnih situacija, traženja i kupnje odjeće i dodataka po raznim trgovačkim centrima, pretraživanja i istraživanja na internetu, kupnje kod različitih ponuditelja, višestrukog plaćanja troškova dostave, dugih rokova dostave, potrošenih sati, lošeg raspoloženja, neuspješnih kupnji itd. U našem web-butiku sa samo nekoliko klikova osiguravate stilski savršeno cjelovit modni komplet odjeće za svoju malu princezu. Naručene proizvode dostavljamo vam nakon nekoliko dana.  

Provjerena kvaliteta

Svi su naši artikli pomno odabrani, a na prvom je mjestu udobnost, iskoristivost, sastav materijala, trajna upotreba, izdržljivost i kvaliteta. Svi su naši artikli korišteni i provjereni iz prve ruke.

Naše prednosti

Iskoristivost stila bez obzira na godišnje doba

Pažljivo odabrana odjeća za savršenu kraljicu

Provjerena kvaliteta

Samo jednim klikom na više komada odjeće

Pomagala za sve kraljice

Prijavite se za naš newsletter.

#Amareen na instagramu

Brza dostava

Za 2 – 5 radnih dana.

Jamstvo na zadovoljstvo

Ako se predomislite u vezi s kupnjom, možete vratiti proizvode u roku od 14 dana.

Sigurna kupnja

Svi su podatci kod nas sigurni.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 380,00 kuna (55€) besplatno dostavljamo na vašu adresu.