0
Košarica

Nema proizvoda u košarici

Naša priča

Za djecu smo odabrali samo najbolje i najposebnije igračke i dodatke koje možete pronaći na dječjem tržištu. Za djevojčice smo osmislili i vlastitu liniju slatkih i praktičnih kompleta odjeće i obuće za sva godišnja doba i svaku priliku.

AMAREEN. Story of a little Queen

Dobrodošli u AMAREEN, Story of a little queen, internetski butik za najmlađe!

Prvo poglavlje: Naši počeci

Nikada nismo prestali vjerovati u bajke. Zato smo 2020. počeli pisati vlastitu bajku – bajku AMAREEN. I sami smo ulazili u prilično novu ulogu roditeljstva i istovremeno raznoliku ponudu na tržištu dječjih dodataka, gdje smo uočili mnoge mogućnosti i nedostatke.

Tako smo prvo osmislili liniju odjeće i obuće vlastitog brenda AMAREEN. Za djevojčice smo pripremili izbor vlastitih kompleta stilski usklađenih komada odjeće i obuće, kako bismo roditelje rasteretili vremena i brige oko kombiniranja različitih komada i brendova, kako bi djevojčica bila savršeno odjevena od ukrasa za glavu do cipelica. Kod nas samo jednim klikom djevojčica može dobiti sve od ukrasa za glavu, udobne, posebne i vječno trendi haljine, mekog pamučnog donjeg rublja poput: bodija, majica, nogavica hlača ili čarapa, do cipelica iz bajke ili čarobnih papuča za kraju. I dodatni bonus: svi odjevni kompleti nosivi su u svim godišnjim doba, od proljeća do zime. Kasnije smo asortimanu odjeće dodali unikatne ljetne i zimske komade, kako bi djevojkama bilo udobno i još slađe na bazenu ili plaži, vani na hladnoći ili u večernjim satima kada idu sanjati najslađe snove. AMAREEN odjeća i obuća uvijek stvaraju pravu čaroliju!

Drugo poglavlje: Razigrano i sretno djetinjstvo

Jedna od prilika koju smo vidjeli na tržištu dječjih proizvoda bila je zasićenost tržišta dodacima i igračkama koje su već bile pomalo agresivno ukrašene i zasićene dječjim ilustracijama i animacijama. Zato smo potražili neutralne i neupadljive dodatke za svaki dom s djecom i pomoć pri dječjoj toaleti u kupaonici. Ponudili smo i atraktivne i unikatne dječje igračke kojih nije bilo drugdje na tržištu dječje opreme: dječji digitalni fotoaparat, LCD ploča za crtanje i LED disko svjetiljka. Sva tri proizvoda su i danas naši najprodavaniji, jer konkurencija na tržištu stvarno zaostaje s kvalitetom ovih proizvoda.

Treće poglavlje: Nova ljubav

Na dječjem tržištu igračaka za djevojčice i dječake stvorili smo pravu pomamu. Naše igračke su već danas u upotrebi u 6.000 domova. Zadovoljni kupci vraćaju se kupnji poklona za druga dječja obdarivanja. Našu strast, entuzijazam i radost u radu internetskog butika AMAREEN osjeća svaki kupac. Pažljivo odabiremo sve igračke prije prodaje, koristimo ih dugo vremena i tek tada počinjemo prodavati. Nastojimo koristiti igračke koje zamjenjuju prebrzu upotrebu pametnih uređaja u ranom djetinjstvu. Nastojimo odabrati samo nekoliko igračaka, da djeca s igračkama nisu prezasićena i zbunjena te da provode kvalitetno vrijeme s njima. Biramo samo igračke koje su zabavne, a djeca nesvjesno treniraju različite vještine, samostalnost i samopouzdanje. Korisnici AMAREEN igračaka su sretna i nasmijana djeca. Igračke iz AMAREENA uvijek su cool i svugdje cool i pravi osjećaj, a druga djeca ih vole upotrebljavati. Budući da smo i sami roditelji, cijenimo da je, primjerice, kava topla ili da je dugo putovanje automobilom mirno, a mi vam pomažemo da i sami stvorite slične harmonije. Cjelokupno iskustvo kupovine kupca nam je vrlo važno i pažljivo obrađujemo svaku narudžbu kao da je to jedino doba dana, što ćete sigurno primijetiti tijekom komunikacije s nama. Ponosimo se iznimno brzom dostavom i oslobađamo vas time povezanih puteva i briga, naručeno svaki radni dan otpremimo, paket je kod vas najčešće sljedeći radni dan. U slučaju bilo kakvih nevoljenih pritužbi pojednostavljujemo postupke reklamacije i reguliramo neusklađenosti proizvoda prema vašim željama u roku od 1-2 dana. Na kraju, ali ne i najmanje važno, volimo napraviti pozitivne promjene na tržištu za opskrbu dječjim dodacima.

Četvrto poglavlje: U tijeku

Ako vas zanima nastavak naše bajke AMAREEN, pratite nas. Prijavite se na naše e-vijesti, gdje možete saznati sve vijesti prvi, pratite nas u našem AMAREEN internetskom butiku i na našim društvenim mrežama. Trudimo se osigurati da svaka naša pojava bude pažljivo pripremljena i da ne krademo nepotrebno vaše dragocjeno slobodno vrijeme. Radujemo se svim novim i dječje koračamo novim izazovima i rasti AMAREEN bajke!

Naše prednosti

Iskoristivost stila bez obzira na godišnje doba

Pažljivo odabrana odjeća za savršenu kraljicu

Provjerena kvaliteta

Samo jednim klikom na više komada odjeće

Pomagala za sve kraljice

Prijavite se za naš newsletter i ostvarite 5% popusta na kupnju u roku od 24 sata.

#Amareen na instagramu

Brza dostava

Za 2 – 5 radnih dana.

Jamstvo na zadovoljstvo

Ako se predomislite u vezi s kupnjom, možete vratiti proizvode u roku od 14 dana.

Sigurna kupnja

Svi su podatci kod nas sigurni.

Besplatna dostava

Narudžbe iznad 70,00 EUR (527,42 kuna) besplatno dostavljamo na vašu adresu.