Audio profesor matematike (ružičasti/bijeli)

Elektronički, umiljati džepni dječji zvučni uređaj za učenje matematike tijekom igre, zadovoljstvo i entuzijazam za učenje matematike, zvučno reagira na engleskom jeziku na ispravne ili pogrešno procijenjene matematičke zadatke. Igračka u obliku lijepog dječjeg kalkulatora. Djeca vole oponašati odrasle i uzeti dječji kalkulator za učenje matematike. Pomoću dječjeg kalkulatora djeca treniraju osnovnu matematiku (a neizravno i engleski) na zabavan način.  Oprostite se od dosadnih metoda učenja i približite svoju djecu učenju na način koji ih zanima, zabavan je, jednostavan i sviđa im se. Radost učenja novih stvari i promicanja postignuća od malih nogu.  

Prednosti korištenja audio učitelja matematike: mentalno računanje, obuka i razvoj mozga, jačanje znanja o brojevima i matematičkim znanjima, vježbanje logičkih vještina, vježbanje računanja, višestruki modeli planiranog učenja matematike, učinak učenja matematike se udvostručuje, različiti načini učenja matematike povećavaju interese za učenje djece, igre s jednadžbama lako se pamte, digitalne igre su interaktivne i zanimljive, neizravno učenje engleskog jezika.

Mogućnost korištenja audio učitelja matematike: 2 milijuna pitanja, postavljanje slobodnog vremena za odgovaranje na pitanja, slušanje procesa izračuna, igre brojeva, pravilna provjera izračuna, udobni gumbi, tihi rad, neizravno učenje engleskog jezika.

Brojčane igre: Pamćenje niza brojeva (15 sekundi za razmišljanje o nizu brojeva), potraga za razlikama (slušajte pitanje i primijetite različite brojeve), potražite uzorak (promatrajte uzorak brojeva i pronađite sljedeći).

Zvučno čitanje izračunava: dodavanje, oduzimanje, množenje, dijeljenje (mudro postavljanje i potvrđivanje pitanja, poticanje djeteta da odgovori na pitanja, pametna korekcija kada je odgovor pogrešan treperi točan odgovor).

Odredite raspoloživo vrijeme za odgovaranje na pitanja: slobodno postavljanje vremena (vremensko ograničenje od 5 ili 10 sekundi ili bez vremenskog ograničenja, poteškoće koje se postupno povećavaju), tihi trening.

Pogodno za djecu 3-9 godina.

Dodatno uz audio učitelja matematike: USB kabel za punjenje, kutija, upute za uporabu u SI /HR/HR.

Dimenzije: 140*70*15 mm

Težina: 90 g

Garancija: 6 mjeseci

Boja

ABS, plastika

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja