Audio profesor matematike (ružičasti/bijeli)

Elektronički, umiljati džepni dječji zvučni uređaj za učenje matematike tijekom igre, zadovoljstvo i entuzijazam za učenje matematike, zvučno reagira na engleskom jeziku na ispravne ili pogrešno procijenjene matematičke zadatke. Igračka u obliku lijepog dječjeg kalkulatora. Djeca vole oponašati odrasle i uzeti dječji kalkulator za učenje matematike. Pomoću dječjeg kalkulatora djeca treniraju osnovnu matematiku (a neizravno i engleski) na zabavan način.  Oprostite se od dosadnih metoda učenja i približite svoju djecu učenju na način koji ih zanima, zabavan je, jednostavan i sviđa im se. Radost učenja novih stvari i promicanja postignuća od malih nogu.  

Prednosti korištenja audio učitelja matematike: mentalno računanje, obuka i razvoj mozga, jačanje znanja o brojevima i matematičkim znanjima, vježbanje logičkih vještina, vježbanje računanja, višestruki modeli planiranog učenja matematike, učinak učenja matematike se udvostručuje, različiti načini učenja matematike povećavaju interese za učenje djece, igre s jednadžbama lako se pamte, digitalne igre su interaktivne i zanimljive, neizravno učenje engleskog jezika.

Mogućnost korištenja audio učitelja matematike: 2 milijuna pitanja, postavljanje slobodnog vremena za odgovaranje na pitanja, slušanje procesa izračuna, igre brojeva, pravilna provjera izračuna, udobni gumbi, tihi rad, neizravno učenje engleskog jezika.

Brojčane igre: Pamćenje niza brojeva (15 sekundi za razmišljanje o nizu brojeva), potraga za razlikama (slušajte pitanje i primijetite različite brojeve), potražite uzorak (promatrajte uzorak brojeva i pronađite sljedeći). Zvučno čitanje izračunava: dodavanje, oduzimanje, množenje, dijeljenje (mudro postavljanje i potvrđivanje pitanja, poticanje djeteta da odgovori na pitanja, pametna korekcija kada je odgovor pogrešan treperi točan odgovor).

Odredite raspoloživo vrijeme za odgovaranje na pitanja: slobodno postavljanje vremena (vremensko ograničenje od 5 ili 10 sekundi ili bez vremenskog ograničenja, poteškoće koje se postupno povećavaju), tihi trening.

Pogodno za djecu 3-9 godina.

Dodatno uz audio učitelja matematike: USB kabel za punjenje, kutija, upute za uporabu u SI /HR/HR.

Dimenzije: 140*70*15 mm

Težina: 90 g

Garancija: 6 mjeseci

Boja

ABS, plastika

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE

Narudžbe iznad 380,00 kuna besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Oduševljena sam otkrićem vaše web-trgovine u kojoj na jednome mjestu mogu kupiti kompletnu garderobu za svoju malu curicu. Na taj način uživa u svim vašim kreacijama kompleta, uistinu se dobro osjeća u njima i blista poput male kraljice. Mnogo ljudi hvali njezinu odjeću i moj ukus u odijevanju ;).

Monika P., mama male kraljice Lare, 5 godina

Vaše su haljinice savršeno praktične. Moje ih kćeri nose u vrtić svaki dan, vrlo dobro se peru i suše u sušilici i nije ih potrebno glačati. Haljinice su lagane i udobne, donji dio odjeće od kvalitetnog pamuka ugodno je mekan, a obožavam to što ih mogu prati na visokim temperaturama bez brige da ću ih oštetiti pri uklanjanju svih mrlja.

Tina G., mama malih kraljice Žane, 6 godina, i Ave, 3 godine

Ovo moram napisati jer je doista "vau": kako vaše mašne čine haljinice posebnima u dječjem outfitu, kako s jednostavnim žabicama, čarapicama, bodijima i majicama kompletirate outfit koji se može nositi sve dane u godini. Hvala vam što ste nam olakšali kupnju dječje odjeće za curice i uštedjeli vrijeme i novac.

Jana N., mama male kraljice Vile, 5 godina

Kako dobra ideja – dječji fotoaparat, nešto slično nisam dosad primijetila. Mala mi je prije stalno posezala za mobilnim telefonom jer je i ona htjela fotografirati poput mame, a sada stalno vježba pravo fotografiranje i oduševljena je fotografijama koje dajemo razvijati te ih sprema u svoj prvi fotoalbum.

Lea B.., mama male kraljice Elle, 3 godine

Savršeni komplet potrepština za ugodno odvikavanje od pelena koji odlično pristaje uz našu modernu kupaonicu (dvostruka klupica i nastavak za WC školjku). Klupica je višenamjenska pa je Karlina nosi i upotrebljava po cijeloj kući, čak i kako bi dohvatila bombone u kuhinji ;).

Tanja Š., mama male kraljice Karline, 4 godine

U moru raznih plastičnih, robusnih, nepreciznih i slabo reaktivnih magnetskih ploča za crtanje i pisanje pri kupnji kompletnih stilova kod vas isprobala sam još izvrstan proizvod iz te kategorije – LCD digitalnu ploču za crtanje i pisanje. Sada više nikamo ne idemo bez nje jer je izvrsno pomagalo koje animira Naju u autu te joj omogućuje da lakše dočeka ručak u restoranu i da mi svaki dan ponovno nacrta nove crteže sa srcima i suncima. Hvala vam na svim vašim pažljivo promišljenim i praktičnim proizvodima.

Nataša O., mama male kraljice Naje, 7 godina