Ruksak Unicorn

Visokokvalitetni dječji ruksak Unicorn ljubičasto-srebrne boje, lagan, velikog volumena, od recikliranog poliestera, vodootporan, sa atraktivnim detaljima poput raznih sjajnih materijala, pogodan za djevojčice iznad 3 godine, visine 90-140 cm, zatvaranje na dvostrani patent zatvarač, s vanjskim džepom na patentni zatvarač, s 2 bočna elastična džepa za bocu ili kišobran, s 1 unutarnjom ladicom, ukrasi u obliku duge na patentnim zatvaračima, ukras pom-pom na ruksaku, ukras od roga jednoroga na vrhu ruksaka, ukrasna zakrpa jednorog , promjena boja uz milovanje na različite strane, s ergonomskim širokim naramenicama s podesivom duljinom.

Za djevojčice od 3 godine nadalje, odn. od 90-140 cm veličine.

Visina ruksaka: 30 cm (+ 9 cm rog jednorog)
Širina ruksaka: 23 cm
Dubina ruksaka: 12 cm
Težina ruksaka: 300 g

Dostupnost
Na lageru

47 na zalihi

Količina
36,90 
278,02 kn
Art.: P_N_U_30_VS

Poliester, šljokice

Brisanje krpom.

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja