Trostruki set za korištenje WC školjke

Naučite dijete samostalno koristiti toalet. Kod nas možete pronaći dodatke za dječiji toalet koji su udobni, izdržljivi, neupadljivi, jednostavni i modernog dizajna. Dobro idu u svaku kupaonicu ili dom.

Dvostruka klupica: Sigurna i čvrsta: dvostruka, prilagođena djeci, s debelim gumenim dnom, otporna na klizanje, prianja za pod.
Upotrebljivost: dvostruka klupica izvrsno je sredstvo za privikavanje na WC školjku, pranje ruku i zuba iznad umivaonika, pomoć u kuhinji i za dosezanje viših polica/ormarića.
Izdržljiva i lagana: dvije udobne ručke – lako se prenosi, izrađena od pojačane plastike, nosivosti do 80 kg.
Održavanje: svi su materijali sigurni, bez BPA-a i ekološki prihvatljivi.

Nastavak za WC školjku za djecu: Prilagođena djeci, moderan i udoban dizajn, lako se prenosi, mogućnost vješanja, izrađena od ekološki prihvatljivog materijala koji štiti osjetljivu kožu djeteta, zaštita od curenja mokraće izvan WC školjke, protuklizna zaštita dna koja onemogućuje isklizavanje s WC školjke.

Dječja noša ima visok naslon, tako da je sigurna i udobna. Zakrivljeni naslon za leđa pristaje djetetovom tijelu i dobro ga podupire. Dječja noša ima uklonjivu posudu za urin koja sprječava prolijevanje urina i omogućuje jednostavno čišćenje pod tekućom vodom. Dječja noša se lako nosi. Svi materijali su sigurni, visokokvalitetni, izdržljivi, stabilni, ojačana plastika, bez BPA i ekološki prihvatljivi materijali. Na dnu dječje noše nalaze se protuklizne trake koje sprječavaju klizanje, što osigurava sigurnost za samostalno korištenje djeteta.

Dimenzije od dvostruke klupice: 380 x 340 x 262 (d x š x v), težina oko 1 kg

Dimenzije od nastavka za školjku: 350 x 280 x 55 (d x š x v), teža 280 g

Dimenzije od dječje noše: 310 x 350 x 250 (D x Š x V), visina prednje strane 180 mm, otvor za nuždu 190 x 120 x 10 mm (D x Š x V), težina cca. 675 g

Količina
56,70 
42,90 
427,21 kn
323,23 kn
Art.: S_3_USS_BS

plastika, guma

Brisanje vlažnom krpom, ne bacati na pod.

CPSIA, EN71

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja