Pop It igraća konzola (ružičasta/bijela)

Zabavna i atraktivna igra za vježbanje pamćenja ponavljanjem obrazaca pritiskanja tipki Pop It. Putem elektronske igraće konzole Pop It dijete trenira:
– kognitivne i motoričke sposobnosti,
– pamćenje i mozak,
– koncentracija i fokus,
– brza reakcija i refleksi,
– koordinacija očiju i ruku,
– logično mišljenje,
– kreativno razmišljanje,
– sposobnost rješavanja problema,
a sve to kroz zabavu i igru.

Izvrsna igračka za djecu. Igra stvara priliku za zabavu cijele obitelji u slobodno vrijeme i jačanje obiteljskih veza. Potiče provođenje slobodnog vremena bez korištenja pametnih uređaja i bez internetske veze.

Tehničke karakteristike – 4x načina igre:
– Izazovi: 200x razina igranja, svaka se razina sastoji od 5x podrazina: povećanje težine paljenjem broja Pop It loptica i smanjenjem raspoloživog vremena.
– Memorija: 9x razina igranja, svaka se razina sastoji od 5x podrazina: ponavljajuće pritiskanje osvijetljenih Pop It krugova.
– Skupljanje bodova: mjereno trajanje igre i pritiskanje Pop It krugova.
– Multiplayer: naizmjenično igrajte multiplayer i natječite se pritiskom na Pop It krugove.
Podesite glasnoću.

Radi na 3x AAA baterije (nisu uključene).

Prikladno za djecu +2 godine.

Jamstvo: 12 mjeseci.

Veličina: veličina: 155*76*53 mm, težina: 135 g.

Dodatno: kutija proizvoda, upute za uporabu na SI/HR/EN.

Napomena: Prezentacijski materijali su simbolični.

Boja

ABS, silikonski gel

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja