Magnetna ploča za stvaranje (crna)

Lagana, zabavna i edukativna kreativna magnetna ploča za crtanje s nizanjem magnetnih kuglica i sa magnetskom olovkom. Površina ploče se sastoji od mreže 19×20 koja omogućuje kreiranje sa 380 komada magnetnih kuglica koje kroz crtanje nizate u umjetničko djelo. Magnetna ploča potiče djetetovu motoriku i tehnike crtanja, potiče razvoj talenata i kreativnosti. Mirna i tiha igra, za igranje kod kuće ili bilo gdje u pokretu.

Upotreba: Prstom ili rubom olovke gurnite magnetske kuglice unutar ploče kako biste izbrisali umjetničko djelo i krenuli ispočetka. Magnetne kuglice su izrađene od nehrđajućeg čelika i ne ispadaju iz unutrašnjosti magnetske ploče. S magnetskom olovkom možete izraditi slike koje god želite.

U proizvodnji ploče koriste se sigurni, netoksični materijali bez olova.

Prikladno za djecu +2 godine.

Veličina: 177*218*12 mm, težina: 40 dag, veličina rešetke 19*20 (380 magnetnih kuglica).

Jamstvo: 6 mjeseci.

Dodatno: kutija proizvoda, upute za uporabu na SI/HR/EN.

Napomena: Prezentacijski materijali su simbolični.

Dostupnost
Na lageru

20 na zalihi

Količina
24,90 
22,41 
187,61 kn
168,85 kn
Art.: I_MTZU_Č

Plastika, ABS, čelične kuglice.

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

/

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja