LED svjetlosna ploča za crtanje (bijela)

Igračka koju vaše dijete koristi za razvoj nevjerojatnih potencijala stvaranja u crtanju i precrtavanju najpopularnijih likova iz crtića ili nečeg drugog. Led svjetlosna ploča za crtanje, s 3 razine osvjetljenja, omogućuje vam da fino i točno precrtate crtež koji je ispod na novi list papira, s profesionalnom mrežom za zaštitu očiju, veličine A5, za zabavu i jednostavno učenje i obuku crtanja, precrtavanja, stvaranja nevjerojatnih ilustracija. Zabava i opuštanje i za odrasle. Lagano, visokokvalitetno dvostruko LED svjetlo, sigurno za oči. Zahtijeva stalno napajanje tijekom uporabe. 

Tehničke karakteristike: radna struja: 0,35 A, nazivna snaga: 1,75 W, LED komponenta izvora svjetlosti, intenzitet svjetlosti 150-220 lm.

Pogodno za djecu +2 godine (i odrasle).

Uz to s LED svjetlosnom pločom za crtanje: mikro USB kabel za punjenje 5V, punjač, kutija, upute za uporabu u SI /HR/HR.

Dimenzije: 239*140*5 mm

Težina: 292 g

Garancija: 6 mijeseci

Dostupnost
Na lageru

21 na zalihi

Količina
29,90 
225,28 kn
Art.: I_LSRT_B

ABS, plastika, svjetlosna LED ploča.

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja