Dječji karaoke mikrofon (ružičasta/plava)

Dječji karaoke mikrofon za zabavno provođenje slobodnog vremena, jednostavan za korištenje za najmlađe, modernog dizajna i kvalitetnih materijala.

Mikrofon ima kvalitetan audio player. Mikrofon omogućuje bluetooth vezu s pametnim telefonom za reprodukciju glazbe.

Mikrofon može promijeniti zvuk u 5 različitih zvukova: osnovni, beba, odrasla žena, odrasli muškarac, warcraft. Mikrofon vam omogućuje reprodukciju glazbe s pametnog telefona i istovremeno pjevanje. Također možete spojiti AUX slušalice na mikrofon.

Upute za upotrebu na SI/HR/EN/DE.

Prikladno za djecu +3 godine.

Uključeno uz mikrofon:
– 1x USB kabel

Tehničke informacije:
– veličina proizvoda: 250x80x60 mm
– težina: 450 g
– 3,5 mm audio priključak i USB priključak
– baterija: litijska 600 mAh / 4 sata
– bežična veza
– frekvencija 100 Hz-10KHz

Vizualni prikazi proizvoda su simbolični.

Jamstvo: 1 godina

Boja

Aluminij, ABS, bakar

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja