Dječji karaoke mikrofon (ružičasta/plava)

Dječji karaoke mikrofon za zabavno provođenje slobodnog vremena, jednostavan za korištenje za najmlađe, modernog dizajna i kvalitetnih materijala.

Mikrofon ima kvalitetan audio player i recorder. Mikrofon omogućuje bluetooth vezu s pametnim telefonom za reprodukciju glazbe.

Mikrofon može promijeniti zvuk u 5 različitih zvukova: osnovni, beba, odrasla žena, odrasli muškarac, warcraft. Mikrofon vam omogućuje reprodukciju glazbe s pametnog telefona i istovremeno pjevanje. Također možete spojiti AUX slušalice na mikrofon.

Upute za upotrebu na SI/HR/EN/DE.

Prikladno za djecu +3 godine.

Uključeno uz mikrofon:
– 1x USB kabel

Tehničke informacije:
– veličina proizvoda: 250x80x60 mm
– težina: 450 g
– 3,5 mm audio priključak i USB priključak
– baterija: litijska 600 mAh / 4 sata
– bežična veza
– frekvencija 100 Hz-10KHz

Vizualni prikazi proizvoda su simbolični.

Jamstvo: 1 godina

Boja

Aluminij, ABS, bakar

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE

Narudžbe iznad 380,00 kuna besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Oduševljena sam otkrićem vaše web-trgovine u kojoj na jednome mjestu mogu kupiti kompletnu garderobu za svoju malu curicu. Na taj način uživa u svim vašim kreacijama kompleta, uistinu se dobro osjeća u njima i blista poput male kraljice. Mnogo ljudi hvali njezinu odjeću i moj ukus u odijevanju ;).

Monika P., mama male kraljice Lare, 5 godina

Vaše su haljinice savršeno praktične. Moje ih kćeri nose u vrtić svaki dan, vrlo dobro se peru i suše u sušilici i nije ih potrebno glačati. Haljinice su lagane i udobne, donji dio odjeće od kvalitetnog pamuka ugodno je mekan, a obožavam to što ih mogu prati na visokim temperaturama bez brige da ću ih oštetiti pri uklanjanju svih mrlja.

Tina G., mama malih kraljice Žane, 6 godina, i Ave, 3 godine

Ovo moram napisati jer je doista "vau": kako vaše mašne čine haljinice posebnima u dječjem outfitu, kako s jednostavnim žabicama, čarapicama, bodijima i majicama kompletirate outfit koji se može nositi sve dane u godini. Hvala vam što ste nam olakšali kupnju dječje odjeće za curice i uštedjeli vrijeme i novac.

Jana N., mama male kraljice Vile, 5 godina

Kako dobra ideja – dječji fotoaparat, nešto slično nisam dosad primijetila. Mala mi je prije stalno posezala za mobilnim telefonom jer je i ona htjela fotografirati poput mame, a sada stalno vježba pravo fotografiranje i oduševljena je fotografijama koje dajemo razvijati te ih sprema u svoj prvi fotoalbum.

Lea B.., mama male kraljice Elle, 3 godine

Savršeni komplet potrepština za ugodno odvikavanje od pelena koji odlično pristaje uz našu modernu kupaonicu (dvostruka klupica i nastavak za WC školjku). Klupica je višenamjenska pa je Karlina nosi i upotrebljava po cijeloj kući, čak i kako bi dohvatila bombone u kuhinji ;).

Tanja Š., mama male kraljice Karline, 4 godine

U moru raznih plastičnih, robusnih, nepreciznih i slabo reaktivnih magnetskih ploča za crtanje i pisanje pri kupnji kompletnih stilova kod vas isprobala sam još izvrstan proizvod iz te kategorije – LCD digitalnu ploču za crtanje i pisanje. Sada više nikamo ne idemo bez nje jer je izvrsno pomagalo koje animira Naju u autu te joj omogućuje da lakše dočeka ručak u restoranu i da mi svaki dan ponovno nacrta nove crteže sa srcima i suncima. Hvala vam na svim vašim pažljivo promišljenim i praktičnim proizvodima.

Nataša O., mama male kraljice Naje, 7 godina