Dječji digitalni fotoaparat na dodir s igricom (ružičasta/plava)

Dječji digitalni fotoaparat i video kamera s igrama za zabavno slobodno vrijeme, jednostavna upotreba za najmlađe, veliki zaslon, prednja i stražnja kamera, lagana, jednostavna za nošenje, moderan dizajn i kvalitetan i ekološki prihvatljiv materijal.

Promišljen poklon za djecu, promicanje dječje inteligencije, opservacijske vještine i otkrivanje ljepota svijeta.

Digitalan, na dodir, 3,0″” HD IPS LCD, dijagonala 7,5 cm, 1080 P (Full-HD), 28 MP, bljeskalica, baterija 800 mAh, višejezična – ANG, prednja i stražnja kamera, MP4 video format, s više od 30 zabavnih fotoefekata, ing fotografija, igra, litijeva baterija od 5 V, vrijeme korištenja 2-2,5 sata, vrijeme punjenja 2-3 sata.

Prikladno za djecu +3 godine.

Uz to s fotoaparatom: slatki ukrasni gumeni omot, mini SSD vanjska memorijska kartica od 8 GB, USB kabel za punjenje/spajanje računala, tekstilni remen za fotoaparat, silikonska vezica za fotoaparat, kutija, upute za uporabu u SI/HR/EN.

Dimenzije: 103*74*50 mm

Težina: 108 g

Garancija: 1 leto

Boja

ABS, silikon

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja