Dječji dalekozor (ružičasta/plava)

Dječji dalekozor za bolji pogled na svijet. Neka si djeca približe krajolike planina, mora, grada. Djeca promatraju slatke male životinje, visoke planine i bijele oblake.

Dalekozor se može rastaviti na 2 pojedinačna teleskopa, što stvara mogućnost da pozovete prijatelja i da zajedno promatrate svijet.

Kvalitetan, modernog dizajna, udoban, ugodan na dodir s fleksibilnim dalekozorom s povećanjem od 10x i podešavanjem fokusa za svaki teleskop posebno.

Uz dalekozor dolazi udoban remen kako bi dijete moglo objesiti dalekozor oko vrata. Uključeno je i lijepo iznenađenje. Upute za upotrebu na SI/HR/EN/DE.

Prikladno za djecu +3 godine.

Tehničke informacije:
– 10x povećanje
– 18 mm antirefleksna leća
– težina: 285 g
– veličina proizvoda: 108x80x113 mm

Jamstvo: 1 godina

Boja

ABS, silikon, optička leća

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE, RoHS

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja