Čarobna 3D ploča sa svjetlosnim efektima (bijela)

Dočarajte magiju u dječji svakodnevni život. Čarobna ploča sa svjetlosnim 3D ilustracijama omogućuje, da nacrtano svijetli u različitim bojama i svjetlosnim efektima. Neka djeca stvaraju čarobnu svjetlost kroz svoje omiljene ilustracije, iznova i iznova crtaju nove crteže koji dodaju zabavu i dekoraciju njihovoj sobi ili šire u vaš dom. Ilustracije možete izraditi na čarobnoj ploči s isporučenih 6 flomastera različitih boja, s mekom krpom možete grešku ili čak umjetničko djelo lako obrisati. Čarobna ploča potiče dijete da stvara umjetnost od rane dobi. Postolje s osvjetljenjem učinit će crtež živahnim i čarobnim. 3D efekt crteža. Ploča za crtanje ili okvir za nadopunu dječje sobe ili vašeg doma.

Radi na 3x AA baterije (nije uključeno). 

Tehničke karakteristike: napon 4,5 V, LED/ RGB svjetlo, radna površina 300×200 mm, 10x različiti svjetlosni efekti, radna struja 0,5 A, 

Pogodno za djecu +3 godine.

Osim toga, s čarobnom 3D pločom: ploča za crtanje, postolje, 6 flomastera, 6 skica za crtanje papira, 1 mekana maramica, kutija, upute za uporabu u SI / HR / EN.

Veličina površine za crtanje: 300*220*3 mm, postolje 315*50*35 mm, ploča + postolje 315*350*35 mm

Težina: 730 g

Garancija: 6 mijeseci

Dostupnost
Na lageru

25 na zalihi

Količina
39,90 
300,63 kn
Art.: I_M3DTSU_B

Plastika, akril

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja