Čarobna 3D ploča sa svjetlosnim efektima (bijela)

Dočarajte magiju u dječji svakodnevni život. Čarobna ploča sa svjetlosnim 3D ilustracijama omogućuje, da nacrtano svijetli u različitim bojama i svjetlosnim efektima. Neka djeca stvaraju čarobnu svjetlost kroz svoje omiljene ilustracije, iznova i iznova crtaju nove crteže koji dodaju zabavu i dekoraciju njihovoj sobi ili šire u vaš dom. Ilustracije možete izraditi na čarobnoj ploči s isporučenih 6 flomastera različitih boja, s mekom krpom možete grešku ili čak umjetničko djelo lako obrisati. Čarobna ploča potiče dijete da stvara umjetnost od rane dobi. Postolje s osvjetljenjem učinit će crtež živahnim i čarobnim. 3D efekt crteža. Ploča za crtanje ili okvir za nadopunu dječje sobe ili vašeg doma.

Radi na 3x AA baterije (nije uključeno). 

Tehničke karakteristike: napon 4,5 V, LED/ RGB svjetlo, radna površina 300×200 mm, 10x različiti svjetlosni efekti, radna struja 0,5 A, 

Pogodno za djecu +3 godine.

Osim toga, s čarobnom 3D pločom: ploča za crtanje, postolje, 6 flomastera, 6 skica za crtanje papira, 1 mekana maramica, kutija, upute za uporabu u SI / HR / EN.

Veličina površine za crtanje: 300*220*3 mm, postolje 315*50*35 mm, ploča + postolje 315*350*35 mm

Težina: 730 g

Garancija: 6 mijeseci

Dostupnost
Na lageru

23 na zalihi

Količina
304,90 kn
259,17 kn
40,47 
34,40 
Art.: I_M3DTSU_B

Plastika, akril

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE

Narudžbe iznad 380,00 kuna besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Oduševljena sam otkrićem vaše web-trgovine u kojoj na jednome mjestu mogu kupiti kompletnu garderobu za svoju malu curicu. Na taj način uživa u svim vašim kreacijama kompleta, uistinu se dobro osjeća u njima i blista poput male kraljice. Mnogo ljudi hvali njezinu odjeću i moj ukus u odijevanju ;).

Monika P., mama male kraljice Lare, 5 godina

Vaše su haljinice savršeno praktične. Moje ih kćeri nose u vrtić svaki dan, vrlo dobro se peru i suše u sušilici i nije ih potrebno glačati. Haljinice su lagane i udobne, donji dio odjeće od kvalitetnog pamuka ugodno je mekan, a obožavam to što ih mogu prati na visokim temperaturama bez brige da ću ih oštetiti pri uklanjanju svih mrlja.

Tina G., mama malih kraljice Žane, 6 godina, i Ave, 3 godine

Ovo moram napisati jer je doista "vau": kako vaše mašne čine haljinice posebnima u dječjem outfitu, kako s jednostavnim žabicama, čarapicama, bodijima i majicama kompletirate outfit koji se može nositi sve dane u godini. Hvala vam što ste nam olakšali kupnju dječje odjeće za curice i uštedjeli vrijeme i novac.

Jana N., mama male kraljice Vile, 5 godina

Kako dobra ideja – dječji fotoaparat, nešto slično nisam dosad primijetila. Mala mi je prije stalno posezala za mobilnim telefonom jer je i ona htjela fotografirati poput mame, a sada stalno vježba pravo fotografiranje i oduševljena je fotografijama koje dajemo razvijati te ih sprema u svoj prvi fotoalbum.

Lea B.., mama male kraljice Elle, 3 godine

Savršeni komplet potrepština za ugodno odvikavanje od pelena koji odlično pristaje uz našu modernu kupaonicu (dvostruka klupica i nastavak za WC školjku). Klupica je višenamjenska pa je Karlina nosi i upotrebljava po cijeloj kući, čak i kako bi dohvatila bombone u kuhinji ;).

Tanja Š., mama male kraljice Karline, 4 godine

U moru raznih plastičnih, robusnih, nepreciznih i slabo reaktivnih magnetskih ploča za crtanje i pisanje pri kupnji kompletnih stilova kod vas isprobala sam još izvrstan proizvod iz te kategorije – LCD digitalnu ploču za crtanje i pisanje. Sada više nikamo ne idemo bez nje jer je izvrsno pomagalo koje animira Naju u autu te joj omogućuje da lakše dočeka ručak u restoranu i da mi svaki dan ponovno nacrta nove crteže sa srcima i suncima. Hvala vam na svim vašim pažljivo promišljenim i praktičnim proizvodima.

Nataša O., mama male kraljice Naje, 7 godina