Dječji voki-toki

Zabavni i atraktivni multifunkcionalni dječji voki-toki, posebno izrađen prema mogućnostima djece. Uz voki-toki u svakom trenutku znate lokaciju vašeg djeteta, povećavajući njegov osjećaj sigurnosti kada nije u vašoj blizini.

Najduža udaljenost između voki-tokija je 3 km.

Ključne prednosti: interaktivno povezivanje roditelja s djetetom bez iskušenja mobitela, povezanost djeteta s djetetom, komunikacija unatoč velikoj udaljenosti, kvalitetni zvučnici, ekološki prihvatljiva proizvodnja, ekološki prihvatljivi materijali bez posebnog mirisa.

Baterija: 1000 mAh
Vrijeme punjenja: 2-3 sata.

Dodatno uz walkie-talkie: 2x USB kabel za punjenje na računalu, 2x walkie-talkie kabel, kutija, upute za korištenje u SLO/HRV/ENG/NEM.

Roza i plavi, s crnim i bijelim detaljima. U setu su 2 voki-tokija (1x roza, 1x plavi), po dogovoru moguće je naručiti i set voki-tokija u istoj boji (2x roza ili 2x plavi). U Napomeni narudžbe u Košarici narudžbe upišite željenu kombinaciju boja seta 2x roza ili 2x plava.

Dimenzije 140*60*35, težina 78 g.
Jamstvo: 1 godina.

Dostupnost
Na lageru

38 na zalihi

Količina
50,90 
383,51 kn
Art.: I_VT_RM

ABS

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

FCC, CE, ROHS

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja