Dječji voki-toki

Zabavni i atraktivni multifunkcionalni dječji voki-toki, posebno izrađen prema mogućnostima djece. Uz voki-toki u svakom trenutku znate lokaciju vašeg djeteta, povećavajući njegov osjećaj sigurnosti kada nije u vašoj blizini.

Najduža udaljenost između voki-tokija je 3 km.

Ključne prednosti: interaktivno povezivanje roditelja s djetetom bez iskušenja mobitela, povezanost djeteta s djetetom, komunikacija unatoč velikoj udaljenosti, kvalitetni zvučnici, ekološki prihvatljiva proizvodnja, ekološki prihvatljivi materijali bez posebnog mirisa.

Baterija: 1000 mAh
Vrijeme punjenja: 2-3 sata.

Dodatno uz walkie-talkie: 2x USB kabel za punjenje na računalu, 2x walkie-talkie kabel, kutija, upute za korištenje u SLO/HRV/ENG/NEM.

Roza i plavi, s crnim i bijelim detaljima. U setu su 2 voki-tokija (1x roza, 1x plavi), po dogovoru moguće je naručiti i set voki-tokija u istoj boji (2x roza ili 2x plavi). U Napomeni narudžbe u Košarici narudžbe upišite željenu kombinaciju boja seta 2x roza ili 2x plava.

Dimenzije 140*60*35, težina 78 g.
Jamstvo: 1 godina.

Dostupnost
Na lageru

65 na zalihi

Količina
50,90 
383,51 kn
Art.: I_VT_RM

ABS

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

FCC, CE, ROHS

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Oduševljena sam otkrićem vaše web-trgovine u kojoj na jednome mjestu mogu kupiti kompletnu garderobu za svoju malu curicu. Na taj način uživa u svim vašim kreacijama kompleta, uistinu se dobro osjeća u njima i blista poput male kraljice. Mnogo ljudi hvali njezinu odjeću i moj ukus u odijevanju ;).

Monika P., mama male kraljice Lare, 5 godina

Vaše su haljinice savršeno praktične. Moje ih kćeri nose u vrtić svaki dan, vrlo dobro se peru i suše u sušilici i nije ih potrebno glačati. Haljinice su lagane i udobne, donji dio odjeće od kvalitetnog pamuka ugodno je mekan, a obožavam to što ih mogu prati na visokim temperaturama bez brige da ću ih oštetiti pri uklanjanju svih mrlja.

Tina G., mama malih kraljice Žane, 6 godina, i Ave, 3 godine

Ovo moram napisati jer je doista "vau": kako vaše mašne čine haljinice posebnima u dječjem outfitu, kako s jednostavnim žabicama, čarapicama, bodijima i majicama kompletirate outfit koji se može nositi sve dane u godini. Hvala vam što ste nam olakšali kupnju dječje odjeće za curice i uštedjeli vrijeme i novac.

Jana N., mama male kraljice Vile, 5 godina

Kako dobra ideja – dječji fotoaparat, nešto slično nisam dosad primijetila. Mala mi je prije stalno posezala za mobilnim telefonom jer je i ona htjela fotografirati poput mame, a sada stalno vježba pravo fotografiranje i oduševljena je fotografijama koje dajemo razvijati te ih sprema u svoj prvi fotoalbum.

Lea B.., mama male kraljice Elle, 3 godine

Savršeni komplet potrepština za ugodno odvikavanje od pelena koji odlično pristaje uz našu modernu kupaonicu (dvostruka klupica i nastavak za WC školjku). Klupica je višenamjenska pa je Karlina nosi i upotrebljava po cijeloj kući, čak i kako bi dohvatila bombone u kuhinji ;).

Tanja Š., mama male kraljice Karline, 4 godine

U moru raznih plastičnih, robusnih, nepreciznih i slabo reaktivnih magnetskih ploča za crtanje i pisanje pri kupnji kompletnih stilova kod vas isprobala sam još izvrstan proizvod iz te kategorije – LCD digitalnu ploču za crtanje i pisanje. Sada više nikamo ne idemo bez nje jer je izvrsno pomagalo koje animira Naju u autu te joj omogućuje da lakše dočeka ručak u restoranu i da mi svaki dan ponovno nacrta nove crteže sa srcima i suncima. Hvala vam na svim vašim pažljivo promišljenim i praktičnim proizvodima.

Nataša O., mama male kraljice Naje, 7 godina