Dječje bežične slušalice s memorijskom karticom (ružičaste/plave)

Dječje bežične slušalice s memorijskom karticom za zabavno provođenje slobodnog vremena, jednostavne su za korištenje za najmlađe, modernog i lijepog dizajna i kvalitetnog materijala.

Slatke dječje naglavne slušalice s memorijskom karticom od 4 GB na koju možete prenijeti glazbu i bajke izvan mreže, a također pružaju bežičnu (bluetooth) vezu s pametnim uređajima za reprodukciju glazbe. Kvalitetna reprodukcija glazbe. Slušalice su izuzetno mekane i udobne, prilagođene djetetovoj glavi. Slušalice se prikladno slože kako bi  se olakšalo njihovo odlaganje ili za na put. Slušalice su ukrašene popularnom Pop-It stranicom u obliku slatkih ušiju miša.

Tehničke karakteristike: baterija od 400 mAh, bežična veza, funkcije: podešavanje glasnoće, korištenje za komunikaciju s pametnim telefonom, pauza, reprodukcija glazbe, FM radio stanica, vrijeme pripravnosti 100 h, vrijeme reprodukcije 18 h, frekvencijski odziv 20 Hz-20 KHz, osjetljivost 114 dab / mW, priključak -3,5 mm audio konektor i USB konektor

Pogodno za djecu +2 godine.

Uz to s dječjim bežičnim slušalicama: SD memorijska kartica od 4 GB, USB kabel za punjenje/prijenos, kutija, upute za uporabu u SI/HR/HR.

Dimenzije 180*150*75 mm, presavijene 130x120x75 mm

Težina 285 g

Garancija: 6 mijeseci

Boja

ABS, silikon

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE

Narudžbe iznad 380,00 kuna besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Oduševljena sam otkrićem vaše web-trgovine u kojoj na jednome mjestu mogu kupiti kompletnu garderobu za svoju malu curicu. Na taj način uživa u svim vašim kreacijama kompleta, uistinu se dobro osjeća u njima i blista poput male kraljice. Mnogo ljudi hvali njezinu odjeću i moj ukus u odijevanju ;).

Monika P., mama male kraljice Lare, 5 godina

Vaše su haljinice savršeno praktične. Moje ih kćeri nose u vrtić svaki dan, vrlo dobro se peru i suše u sušilici i nije ih potrebno glačati. Haljinice su lagane i udobne, donji dio odjeće od kvalitetnog pamuka ugodno je mekan, a obožavam to što ih mogu prati na visokim temperaturama bez brige da ću ih oštetiti pri uklanjanju svih mrlja.

Tina G., mama malih kraljice Žane, 6 godina, i Ave, 3 godine

Ovo moram napisati jer je doista "vau": kako vaše mašne čine haljinice posebnima u dječjem outfitu, kako s jednostavnim žabicama, čarapicama, bodijima i majicama kompletirate outfit koji se može nositi sve dane u godini. Hvala vam što ste nam olakšali kupnju dječje odjeće za curice i uštedjeli vrijeme i novac.

Jana N., mama male kraljice Vile, 5 godina

Kako dobra ideja – dječji fotoaparat, nešto slično nisam dosad primijetila. Mala mi je prije stalno posezala za mobilnim telefonom jer je i ona htjela fotografirati poput mame, a sada stalno vježba pravo fotografiranje i oduševljena je fotografijama koje dajemo razvijati te ih sprema u svoj prvi fotoalbum.

Lea B.., mama male kraljice Elle, 3 godine

Savršeni komplet potrepština za ugodno odvikavanje od pelena koji odlično pristaje uz našu modernu kupaonicu (dvostruka klupica i nastavak za WC školjku). Klupica je višenamjenska pa je Karlina nosi i upotrebljava po cijeloj kući, čak i kako bi dohvatila bombone u kuhinji ;).

Tanja Š., mama male kraljice Karline, 4 godine

U moru raznih plastičnih, robusnih, nepreciznih i slabo reaktivnih magnetskih ploča za crtanje i pisanje pri kupnji kompletnih stilova kod vas isprobala sam još izvrstan proizvod iz te kategorije – LCD digitalnu ploču za crtanje i pisanje. Sada više nikamo ne idemo bez nje jer je izvrsno pomagalo koje animira Naju u autu te joj omogućuje da lakše dočeka ručak u restoranu i da mi svaki dan ponovno nacrta nove crteže sa srcima i suncima. Hvala vam na svim vašim pažljivo promišljenim i praktičnim proizvodima.

Nataša O., mama male kraljice Naje, 7 godina