Dječje bežične slušalice s memorijskom karticom (ružičaste/plave)

Dječje bežične slušalice s memorijskom karticom za zabavno provođenje slobodnog vremena, jednostavne su za korištenje za najmlađe, modernog i lijepog dizajna i kvalitetnog materijala.

Slatke dječje naglavne slušalice s memorijskom karticom od 4 GB na koju možete prenijeti glazbu i bajke izvan mreže, a također pružaju bežičnu (bluetooth) vezu s pametnim uređajima za reprodukciju glazbe. Kvalitetna reprodukcija glazbe. Slušalice su izuzetno mekane i udobne, prilagođene djetetovoj glavi. Slušalice se prikladno slože kako bi  se olakšalo njihovo odlaganje ili za na put. Slušalice su ukrašene popularnom Pop-It stranicom u obliku slatkih ušiju miša.

Tehničke karakteristike: baterija od 400 mAh, bežična veza, funkcije: podešavanje glasnoće, korištenje za komunikaciju s pametnim telefonom, pauza, reprodukcija glazbe, vrijeme pripravnosti 100 h, vrijeme reprodukcije 18 h, frekvencijski odziv 20 Hz-20 KHz, osjetljivost 114 dab / mW, priključak -3,5 mm audio konektor i USB konektor

Pogodno za djecu +2 godine.

Uz to s dječjim bežičnim slušalicama: SD memorijska kartica od 4 GB, USB kabel za punjenje/prijenos, kutija, upute za uporabu u SI/HR/HR.

Dimenzije 180*150*75 mm, presavijene 130x120x75 mm

Težina 285 g

Garancija: 6 mijeseci

Boja

ABS, silikon

Brisanje suhom krpom, ne bacati na pod.

CE

Narudžbe iznad 70,00 EUR besplatno dostavljamo na vašu adresu. 

Poklon-bon

Nemamo čarobni štapić, ali imamo čarobne poklon-bonove.

Pogledaj

Izjave korisnika

Moram vam reći, uljepšali ste mi dan! Poslali ste paket vrlo brzo. Zamotali ga tako pažljivo i lijepo ga opremili, osobnom, ručno napisanom zahvalom. Hvala vam, vi ste super. Svakako preporučujem drugima. Sve dobro na vašem putu. :)

Ana

Oduševljeni smo AMAREEN proizvodima i uvijek ih uzimamo na put - bilo da se radi o nekoliko sati ili vikendu. :)

Iva Jarm, Kamzmulcem.si, mama Erika i Freye

Recept kako piti kavu u miru: Sa sobom imate AMAREEN LCD ploču – mir i zabava zajamčeni! Full je lagana, pa je imam u torbici, samo u slučaju. :) You never know kad vam dobro dođe. Full lakše nositi u torbici sa sobom nego bojanke, bilježnice, bojice. A sve je brzo izbrisano i možete ponovno nacrtati crtež. Liam je voli. Oduševljena sam. :) Ne znam tko je uzbuđeniji zbog toga. :) Tata Luka ovo će po novom koristiti za nogometne taktike.

Alja Perne, mama Liama i Skya

Učimo engleski i kako umetati kartice. Zašto toga nije bilo u naše vrijeme?!?! Najnevjerojatnija stvar ikad naučiti engleski predškolsku djecu. :) Audio učitelj engleskog jezika - vrhunska igračka, nikada nije prerano ili prekasno za takve stvari! Malo se mora napuniti jer je skroz u upotrebi. ;) Evo učimo se engleskog, pjesmice i strpljenja.

Jerica Zupan, mama Marsa Taja

Vrhunska ideja za dječji poklon, koji Isabella prosto obožava - dječji dalekozor: ako je vaše dijete barem malo avanturistički raspoloženo, svidjet će mu se dječji dalekozor koji ima uvećanje od 10x, a istovremeno će se moći rastaviti na 2 manja teleskopa kako bi mogao istraživati svijet sa svojim prijateljima. :)

Vanesa Rola, mama Izabele

Julija je prije par godina dobila jednu stariju verziju dječjeg digitalnog fotoaparata, ali je s vremenom prestao raditi. Ova je puno bolja rezolucija, ali zanimljivo je vidjeti svijet njihovim očima kada napola gledate fotografije. Imaju još jednu jeftiniju verziju, ali postoji i u plavoj boji. :)

Lara Nastran, mama Julije, Tristana i Oliverja